Klik x untuk menutup hasil pencarianCari di situs SABDASpace

Poem or Prayer? Don't read this though

Sandro Sirait's picture

Praying is an action I can do best
I can't run further, I need a break
Can't control it, the train is too fast
Father! Please give me a brake

It's provocative and it's not perfect
I've done better than anyone could make
Maybe its naive, but its a pure fact
Dont trust me? Just give it a check

--------------------------

I couldn't see my future
Because I was blind
But now I see with sure
Because YOU've gave me a sign

This is the first and the last
"I love you LORD" that's what I say
I promise you this is the best
Just for you Lord no matter what they say

Clock is ticking, time is running out
I can't face this but I can't runaway!
Do you hear my prayer? It's freaking loud
But I know, YOU hear every word I say

It's looked hard and tough
But I believe I can go through
Bcause YOU've covered me with your love
And I believe that YOUR promise is true

-------------------------------------------------------

From now on, I'll raise a banner
for YOU my LORD, my provider
Forgive me LORD, cos' I'm a sinner
Heal me LORD, so I can see world clearer

There are many obstacle
and many admit it's impossible
LORD, I need miracle
to turn it into feasible..

--------------------------------------------------------

Sandro Hanaehan Sirait, saturday 2 may 09 [22:20]
This is poem bout my future and my optimistic because
I believe God's plan is good and great

Please coment after read..thx, God Bless You my friend..

__________________

God bless you dear God's beloved :)

Sandro Sirait's picture

Semoga Memberkati, itu doank ko

Saya sempet ngpost ini di facebook (http://www.facebook.com/notes.php?ref=sb#/note.php?note_id=76062199377) dan rasanya kurang pas soalnya g smuanya suka baca, suka inggris, dan suka komen

apalagi byk yg g percaya kl ini bikinin saya, kecewa dikit sih. Tapi saya diingetin klo ini hanya untuk kemuliaan TUhan jadi ga masalah,YEAH!

TOlong komentar ya supaya saya bisa berkarya lebih lagi..thx

JesusBlessU

__________________

God bless you dear God's beloved :)

jesusfreaks's picture

@sandro : salam kenal dari erick.

Dear brow, Selamat datang dan salam kenal. Mengenai tata bahasa, tenang aza, ada erick yang bisa membantu. Sedangkan mengenai isi, Gw cuma bisa bilang, With or without optimistic future, keep living on prayer.

Jesus Freaks,

"Live X4J, Die As A Martyr"

-SEMBAHLAH BAPA DALAM ROH KUDUS & DALAM YESUS KRISTUS-

__________________

Jesus Freaks,

"Live X4J, Die As A Martyr"

-SEMBAHLAH BAPA DALAM ROH KUDUS & DALAM YESUS KRISTUS- 

c_boers's picture

@sirait sandro: puisi doa

Halo bro, salam kenal dan salam jumpa. 1 kata dr ku: MANTAP. jgn prnh ragu2 tuk brkarya bg DIA. sukses dan god bless
__________________

"Lalukanlah mataku daripada melihat hal yang hampa"

erick's picture

Ga usah kurang PD

PD aja lagi,....

postingan kamu ok kok! jempol deh

__________________

Lord, when I have a hammer like YOU, every problem becomes a nail. =)

DAN-DAN's picture

@SANDRO SIRAIT, mantabhhh...

Mantabh kok bro, yakin hehehehe...

Tapi jujur aja bacanya rada puyeng soalnya bhs inggris gua gak bagus hahahaha

 

DAN-DAN

 

saya suka bebek panggang...

__________________

Saya Suka Bebek Panggang...

Tuan Takur's picture

@sandro

Salam kenal bro, puisinya mungkin  bagus soalnya g tidak ngerti tapi kalau dikit dikit bisalah.(litle litle I can lah)cuma kalau lebih mantap  ajarin dong bahasa kejunya.tq Ylu