Klik x untuk menutup hasil pencarianCari di situs SABDASpace

Gusti Yesus Kristus punika dalane

udalama's picture

MARGIning KARAHAYON

kagem tiyang alit,

inggih punika,

petani-petani, tukang-tukang, bakul-bakul, batur-batur,

lan tiyang samin/simpatisan samin,

ing pundi kemawon.